StrongPhone G5

2020.07.14. 06:00

Még egy strapatelefon – éves kijelzőgaraciával

Az Evolveo bemutatta új strapatelefonját: a gyártó extra garanciát nyújt a kijelző törésére.

Forrás: Shutterstock

A StrongPhone G5 IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát ellenáll a pornak és 1,5 méterig vízbe merítve 30 percig vízálló. Ez a telefon ergonomikus kialakítással készült, a torziós szilárdság növelése érdekében pedig fémlemezek egészítik ki az oldalán, így rendkívül ellenálló a leesésekkel vagy ütésekkel szemben.

A gyártó ingyenes kibővített garanciát vállal a kijelző vagy a kijelző felső üvegének törése esetén – a cserét a mobiltelefon vásárlásától számított 12 hónapon belül egyszer lehet érvényesíteni.

A telefon dupla 13.0+0.3 megapixeles kamerával és külön exponálógombbal rendelkező LED-es vakuval rendelkezik. A videófelvételt Full HD minőségben teljesíti.

A készülék négymagos energiahatékony Mediatek processzort kapott: alapja a nagy teljesítményű, de az akkumulátorhoz kíméletes ARM Cortex A53 architektúra. A gyors, 64-bites processzor 2,0 GHz frekvencián működik, és megfelelő teljesítményt nyújt az alkalmazásokhoz és a játékokhoz. A MediaTek CorePilot technológia lehetővé teszi, hogy a processzor négy magjának teljes teljesítményét használják vagy kikapcsolják azokat a kívánt teljesítménytől függően, anélkül, hogy túlzottan merítené az akkumulátort.

A StrongPhone G5 széles betekintési szögű, 18:9 képarányú, 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Érdeme a nagy, 5 000 mAh kapacitású beépített akkumulátor, ami akár három nap üzemidőt is biztosít töltőhasználat nélkül.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!