Magyarországra ért

2020.09.14. 18:00

Itt az első HMS ökoszisztémára épülő Honor mobil

Komoly teljesítménnyel és kiváló kamerarendszerrel szerelték a Honor 9X Pro mobilt.

Forrás: Shutterstock

Szeptember 14-én megérkezett a Honor 9X Pro: a márka X szériájának eddigi legerősebb tagja egész napos intenzív használatot is bíró akkumulátorral és pazar vizuális élményt biztosító kijelzővel – a felszereltségéhez képest igen elérhető áron.

Erőssége a nagyteljesítményű Kirin 810 processzor és a Da Vinci architektúrára épülő NPU egység, amelyek együtt villámgyors és energiatakarékos működést tesznek lehetővé.

A készülék 6 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel érkezik, utóbbi akár egy 512 GB-os microSD kártyával is tovább bővíthető. GPU Turbo 3.0-val kiegészítve a 9X Pro nagy teljesítményt igénylő játékok esetén is meggyőző sebességet biztosít.

A 6,59 hüvelykes FullView kijelzőt ultravékony káva veszi körül, így a képernyő tölti ki a telefon teljes felületének 92%-át, s TÜV Rheinland minősítésű kékfény-szűrővel kíméli a szemet. A készülék energiaigényét nagy kapacitású, 4000 mAh-s akkumulátor szolgálja ki, amely akár 10 órányi játékot és videostreamet, 12 órányi navigációt vagy 100 óra zenehallgatást tesz lehetővé. Energiatakarékos működését intelligens algoritmus támogatja, így tulajdonosának intenzív használat mellett sem kell folyamatosan a töltés miatt aggódnia.

A Honor 9X Pro tiszta és részletgazdag fotókat készít. Hátlapi kamerarendszere három elemből áll, egy 48 megapixeles fő kamerából, egy 8 megapixeles, 120°-os látómezőt biztosító, szuper széles látószögű lencséből, valamint egy 2 megapixeles, mélységélességet segítő szenzorból. A tripla kamerarendszer nemcsak nappal, hanem AIS Super Night módban éjszaka vagy korlátozott fényviszonyok között is lenyűgöző képeket rögzít. Az előlapi lencse nem foglalja a helyet a kijelzőn: a 16 megapixeles, szelfi készítésekor azonnal, automatikusan felugró kamera ugyanúgy a készülékház oldalában kapott helyet, mint az ujjlenyomatolvasó, illetve az USB C és a 3,5 mm-es jack csatlakozó.

Ez a márka első olyan készüléke Magyarországon, amely a világszerte több mint 700 millió felhasználóval rendelkező HMS (Huawei Mobile Services) ökoszisztémára épül. A felhasználók a Huawei AppGallery alkalmazásáruházon keresztül érhetik el kedvenc hazai alkalmazásaikat is.

A készülék 106 990 Ft, de szeptember 14-től fantom lila színben, duál SIM verzióban 84 990 forintért is elérhető több online áruházban.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!