Elkötelezett rajongóknak

2020.11.04. 18:00

Brutálisan néz ki a OnePlus új mobilja, a Cyberpunk 2077

Minden eddigi okostelefonnál nagyobb kameramodult kapott, igazi kiberdizájn: sajnos egyelőre csak Kínában előrendelhető.

Forrás: OnePlus

Fotó: Weibo

Igencsak vadul néz ki az okostelefon, radikálisan eltér OnePlus 8T-től. Egyszerre akar megszólítani két közönséget, a Cyberpunk 2077 videójáték és a OnePlus rajongóit.

A Weibo mikroblog portálon felbukkant kütyü Kínában mintegy 190 ezer forintnak megfelelő jüanért előrendelhető.

Az igazán sok eredeti dizájnelemet hordozó, anyagában a gyártó népszerű sandstone tokjának felületére hajazó, kiberpunk mobil jellegzetes megjelenésére még rátesz egy lapáttal a hátoldalán található Cyberpunk 2077 logó. De a legerőteljesebb hatást

az óriási kameraegység nyújtja, ami elterpeszkedik szinte a telefon teljes hátlapján.

A szoftveres kezelőfelület is kapott pár Cyberpunk 2077 témát, s egyedi háttérképet is. Két speciális kameraszűrője a „Night City” és a „North California.

Ebben a videóban lehet a készüléket szemügyre venni:

A motorháztető alatt a készülék megegyezik a OnePlus 8T paramétereivel: 120 Hz-es képernyő, Qualcomm Snapdragon 865 processzor, 256 GB tárhely, 12 GB LPDDR4X RAM és 4500 mAh akkumulátor.

A Cyberpunk 2077 ezzel kerül be a OnePlus egyedi kiadásainak sorába. A márka kedvelői emlékezhetnek az Avengers nevű OnePlus 6-ra, a OnePlus 6T McLaren kiadására, és a Star Wars-témájú OnePlus 5T-re.

A készülék a The Verge szerint december 10-én jelenik meg. A mobilról további, látványos részletekért a OnePlus kínai oldalán lehet böngészni.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!