Ismét az Almával

2019.08.14. 18:00

5K monitort dobott piacra az LG – csakhogy Apple-termékekhez

Az utóbbi időben bemutatkozott Samsung és főként LG termékekkel világossá vált a trend: az Apple már nem csak saját hardverrel akar együttműködni.

Forrás: Shutterstock

Az LG kihozta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét, amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

A minél hatékonyabb működésre tervezett UltraFine 5K kijelző a legújabb összekapcsolási lehetőségeket kínálja. A Thunderbolt 3 és USB-C típusú csatlakozókkal a monitor ideális társa a legújabb Mac laptopoknak és asztali számítógépeknek, valamint az iPad Pro táblagépnek. 94 wattos teljesítményével az UltraFine 5K kijelző bármilyen USB-C kompatibilis vezérlőeszközt – például Mac vagy iPad Pro készüléket – képes tölteni.

A kreatív tervezők, fotográfusok és videósok igényeire tervezett felsőkategóriás, széles kialakítású monitor precíz képi részleteket és színeket jelenít meg. A P3 színskálát lefedő, 500 nites fényerejű képernyőn mindig optimálisan jelennek meg a képek, így nincs szükség a kijelző külön kalibrálására.

És a szükséges multimédia

A 218 pixel/hüvelykes képpontsűrűségnek köszönhetően a kijelzőn összesen 14,7 millió pixelnek jutott hely, a felhasználók több ablakban és egyszerre több eszközzel dolgozhatnak hatékonyan. A beépített kamera, mikrofon és a sztereó hangszórók a képi élmény támogatják.

Az LG UltraFine 5K monitor állítható magasságával és dönthetőségével gondoskodik a maximális felhasználói kényelemről. Mivel a kijelző kompatibilis a macOS Mojave 10.14.6 és az iOS 12.4 operációs rendszerekkel, a felhasználók közvetlenül MacBook Pro készülékük Touch Barjáról vagy billentyűzetéről módosíthatják a fény- és hangbeállításokat. A monitor környezetifény-érzékelője a fényviszonyokat figyelembe véve, automatikusan állítja be a képernyő fényerejét Mac géphez való csatlakozáskor.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!