Digitália

2022.11.24. 14:57

Ma 26 ezer akcióval fekete péntek helyett van Green Friday

November 25. és 27. között nem csupán az akciós, hanem az alkuképes termékek és 1 forintról induló minimálár nélküli aukciók is helyet kapnak.

A zöld pénteki kampány startja előtti napokban az akcióra készülve már 26 ezer terméket áraztak le az akció idejére az eladók, s a kínálat péntekig várhatóan több ezer termékkel bővül majd.

A Vatera tudatosan helyezte át a hangsúlyt a fenntarthatóságra, így 2022-ben a piactér Black Friday helyett Green Fridayt rendez, hogy ráirányítsa a figyelmet a second-hand termékek értékére, amelyeket választva úgy is be lehet szerezni akciós árú kincseket, hogy közben nem terheljük feleslegesen a környezetet.

A Vatera Green Friday leakciózott tételei 2022. november 25-én, pénteken 0 órától válnak elérhetővé

a Green Friday aloldalon. Akárcsak egy valódi vásár esetében, a zöld péntekre is érdemes már a nyitáskor ellátogatnia mindenkinek, aki kifejezetten bizonyos cikkek iránt érdeklődik, mert a legjobb ajánlatokra idén is biztosan hamar lecsapnak a rutinos vaterázók.

Különösen sok Green Friday-akció várható a könyv-film-zene, az antik-gyűjtemény és a ruházat kategóriákban, a LEGO-készlettől kezdve az antik bútorokon át a regényekig. A péntek 0 órás indulásig várhatóan további több ezer további termék lesz elérhető zöld pénteki akcióban.

A Vaterán regisztrált eladók maguk dönthetnek arról, hogy mely termékeket akcióznak le, és ezekre milyen mértékű kedvezményt biztosítanak a Green Friday alatt, s a piactér dedikált funkciókkal segíti az akciók egyszerű lebonyolítását. A kampány keretében a Vatera 10–70 szzalékos árengedmény biztosítására ad lehetőséget az eladók számára, de a kampány részeként kiemelik az ingyen elvihető és az alkudható termékeket, illetve 1 forintról induló ajánlatokat is. A Green Friday kampány 2022. november 27-én éjfélig tart, a hétvége folyamán is érdemes lehet visszatérni a Vatera.hu-ra.

Csomagautomatás átvétel használt termékekhez is

Napjainkban a Vaterán elkelt termékek csupán ötöde cserél személyesen gazdát, idén már előtérbe került a csomagautomatás átvétel, amely az automatákkal kompatibilis méretű és tömegű termékek esetében a Green Fridayen gazdát cserélő termékek esetében is elérhető – ha az eladó ezt kiválasztja. Fontos újítás, hogy a Vaterafutár szolgáltatás keretében már az országszerte több mint 650 helyszínen elérhető easybox csomagautomatákba is lehet kérni a rendeléseket – így a felhasználók megszokottan könnyen át tudják venni a Vaterán szerzett használt kincseket.

Így védi a piactér a Green Friday-vásárlókat (és eladókat)

A Vatera négyszintű biztonsági rendszere egyaránt védi az eladókat és a vásárlókat a csalóktól, így a piactér Green Fridayén gyakorlatilag ugyanolyan biztonságos vásárolni, mint egy hagyományos internetes áruház fekete péntekén.

Az akciós kínálat színvonalának magasan tartása érdekében csak azon eladók hirdethetnek zöld pénteki akciót, akiknek a pozitív értékeléseinek aránya 90 százalék feletti. Esetükben a megelőző 30 napban a termék legalacsonyabb árát alapul véve állíthatnak be árengedményt a vásárlók védelme és a nem valós kedvezmények kiszűrése érdekében. Vagyis például ha a hirdetés aktuális ára 2000 forint, de három héttel korábban még 1600 forint volt, akkor az akció mértéke a korábbi, 1600 forintos árból számolódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!