Ünnepre

2022.08.08. 12:01

Ingyenes mobilapp segít eligazodni a Szent István-napon

A Magyarország születésnapját ünneplő négynapos ünnepségsorozatra készült ingyenes mobilalkalmazás segíti a programok és a szolgáltatások közti eligazodást a fővárosban.

A Google Play Áruházból és az Apple App Store-ból ingyenesen letölthető applikációban megtalálható minden ünnepi hivatalos esemény, valamint a szórakoztató programok is a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közleménye szerint. Változatos műsorkínálat, családi és gyermekprogramok, valamint könnyűzenei koncertek sora várja az érdeklődőket a fővárosban.

A Szent István-nap applikáción az ünnepségsorozat összes programját és fellépőit, valamint a látogatható helyszíneket és a rendezvénnyel kapcsolatos híreket is elérhetik a felhasználók. A zenés előadások mellett a már ismert Mesterségek Ünnepe, a Divat&Design Fesztivál, a Magyar Ízek Utcája és a Csárdafesztivál, valamint a Food Truck Show színesíti a programot.

A látogatók ellátásáról a meglévő vendéglátóipari egységek mellett több mint százötven kitelepülő kereskedőegység kínálata is gondoskodik, amelyektől a tavaly bevezetett megfizethető, szabott áras termékeket lehet megvásárolni. Ezekre a felhasználók szintén rákereshetnek az alkalmazásban – hangsúlyozza az ügynökség.

Az ingyenes applikáció, melyről közvetlenül vészhívás is indítható, augusztus eleje óta már elérhető a nagyobb alkalmazásboltokban. Aki tavaly már letöltötte, annak csupán frissítenie kell az appot.

Tavaly négy nap alatt 20 rendezvényhelyszínen csaknem kétmillióan voltak kíváncsiak az augusztus 20-i nemzeti ünnep programjaira.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!