Népszerű modellek

2022.03.28. 14:47

Újabb összehajtható mobillal készül a Samsung

A Samsung korábbi szabadalmai alapján mindenfelé hajtogatható mobilra, esetleg feltekerhető képernyőre is tippelhetnénk.

A jelentések szerint a Samsung az idei bemutatóra egy 3. összehajtható mobillal is készül, újabb széria jön.

A Samsung eddig két összehajtható mobillal alkotott két szériát. A Galaxy Z Fold és a Galaxy Z Flip egyaránt siker lett, az összehajtható eszközök kategóriáját messze ez a két modell uralja.

A jelentések szerint azonban egy 3. sorozattal is újíthat a kategóriában a gyártó. A Galaxy Club úgy értesült, hogy a B4, Q4 és N4 kódnevek alatt készít új összehajtható mobilokat az idei évre a Samsung. Mivel a Galaxy Z Flip 3 a B3, a Galaxy Z Fold 3 pedig a Q3 volt korábban, nem nehéz kitalálni, hogy kettő ezeknek az utódja lesz, amíg az N4 egy teljesen új készülék.

A szivárgások szerint ebből az N4-ből nem gyártanak majd olyan sokat, mint a másik kettőből. A Samsung korábbi szabadalmai alapján mindenfelé hajtogatható mobilra, esetleg feltekerhető képernyőre is tippelhetnénk. Jóval valószínűbb azonban, hogy vállalhatóbb, kiforrottabb megoldásban gondolkoznak, és az N4 például egy Galaxy Note-vonalat idéző, de összehajtható megoldás lesz.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!