Csinos az ára is

2019.08.11. 18:00

Prémium okosórát dob piacra a Samsung

A szeptember második felében érkező Galaxy Watch Active2 árcédulájától nem fognak kisimulni az arcvonásaink.

Forrás: Shutterstock

A nevéből is következtethetően a készülékkel az úgynevezett aktív felhasználókra gondoltak elsősorban – bár a tetszetős külső a fotelben ülve sportolók figyelmét is felkeltheti.

A Galaxy portfolió legújabb tagját, a Galaxy Watch Active2 okosórát a hagyományokat folytatva úgy tervezték, hogy még jobban alkalmazkodjon a felhasználók egyedi életstílusához.

A készülék hozzájárulhat a felhasználók wellness céljainak eléréséhez, miközben zökkenőmentes kommunikációt, az LTE kapcsolatnak köszönhetően pedig még rugalmasabb használatot tesz lehetővé.

A Galaxy Watch Active2 segíthet elérni az olyan kitűzött célokat, mint a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, edzés, stresszmenedzsment vagy éppen a hatékonyabb munka.

A keskeny és elegáns kialakítású Galaxy Watch Active2 alkalmazkodik a felhasználó napi rutinjához és igényeihez, legyen szó akár a meditációról, amikor fontos a kikapcsolódás vagy épp fordítva, amikor mindenről szeretnénk értesülni.

Jó nagy képernyő

A kütyü két különböző méretben, 44 mm és 40 mm átmérővel, valamint kétfajta kialakításban, könnyűsúlyú alumínium kivitelben, mindennapi viseletre tervezett szilikon (FKM) pánttal, valamint elegáns rozsdamentes acél kialakításban, bőr pánttal készül.

Jellegzetes, forgatható gyűrűje új, továbbfejlesztett, digitális változatban érkezik, amely még kényelmesebbé teszi a navigációt, miközben maximalizálja a képernyőméretet. Az óramutató járásával megegyező, vagy éppen ellentétes irányba a széleit érintve a szépen ívelt, Super AMOLED kijelzős érintőképernyőn egyaránt lehet válogatni az applikációk között, a továbbfejlesztett One UI pedig egyszerű, letisztult felhasználói élményt kínál.

Nem csak a mozgás, a divat is fontos

Azon felhasználók, akik szeretnék, hogy órájuk ugyanolyan stílusos legyen, mint ők, könnyedén testre szabhatják a Galaxy Watch Active2 megjelenését a My Style színkiemelő algoritmus segítségével.

A Galaxy Wearable applikációban elérhető funkció alkalmazásához

a felhasználóknak elég egyetlen fotót készíteni öltözékükről,

ezután kiválaszthatnak egyet az ehhez passzoló öt különböző színmintából, az óra pedig másodpercek alatt megváltoztatja a színét.

Ennek a funkciónak köszönhetően a felhasználók az órát minden nap az aktuális stílusukhoz igazíthatják, vagy elmenthetik a kedvenc változatukat későbbre.

Ami a wellnesst illeti

A holmi automatikusan felismer hét különböző mozgásformát, a futást, a sétát, a biciklizést, az úszást, az evezést, az elliptikus mozgást és a dinamikus edzőtermi erősítést, 39 mozgásforma közül pedig manuálisan is válaszhatnak a felhasználók.

A továbbfejlesztett Running Coach-csal, nyomon követhető a futás sebessége, valamint hét különböző futóedzés-programot tartamaz, amelyek segíthetnek a kívánt célok elérésében.

Tessék elintézni az órával

Az LTE kapcsolattal rendelkező Galaxy Watch Active2-vel egyaránt lehet fogadni és kezdeményezni hívásokat, a legnépszerűbb közösségi média oldalak pedig akár egy érintéssel elérhetők.

Az eszközön a felhasználók válaszolhatnak üzenetekre, kedvelhetnek posztokat vagy akár rövid videókat és filmelőzeteseket is megnézhetnek a kijelzőn. Támogatja a valós idejű, hang- és szövegalapú fordítást több mint 16 nyelvről, így a világ körüli utazásokon is hasznos társ lehet.

A Samsung a Spotify-jal való együttműködésén keresztül még több lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy elérhessék kedvenc tartalmaikat. A telefonról és a Galaxy Watch Active2 okosóráról is hozzáférhető Samsung fiókba való bejelentkezés után a Spotify teljes zenei kínálata azonnal elérhető és megszakítások nélkül hallgatható.

És az árcédula…

A kütyü hazánkban szeptember 20-tól érhető el, kétféle változatban. A 40 mm-es alumínium verzió 94 990 Ft, a 44 mm-es modell 104 990 Ft, a rozsdamentes acél változat 40 mm-es modellje 124 990 Ft, a 44 mm-es verzió pedig 134 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhető el.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!