Világelső

2019.07.04. 17:35

1 milliszekundumos válaszidejű IPS monitor

A legújabb UltraGear monitor G-SYNC támogatásának és a villámgyors válaszidőnek a lehető legélvezetesebb játékélmény kiszolgálása a faladata.

Kép: Shutterstock

Forrás: Shutterstock

Az LG idén az E3 (Electronic Entertainment Expo) kiállítás keretében mutatta be legújabb monitorát, ami a világ első 1 milliszekundumos (ms) válaszidőre képes kijelzője.

Azoknak a játékosoknak készült, akiknek fontos a Nano IPS technológia pontos színvisszaadása, a villámgyors válaszidő, valamint a 144 és 175 Hz közt állítható képfrissítési sebesség. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az LG kijelzője a legfontosabb paraméterek mentén nyújt kiemelkedő játékélményt a felhasználóknak.

A monitorból kétféle verzió készül: mindkettő Nano IPS technológiával és 144 Hz-es képfrissítéssel érkezik. A 38 hüvelykes típus (38GL950G) 3840x1600-as, a kisebbik, 27 colos (27GL850) pedig 2560x1440-es felbontást kínál, emellett az eszközök a DCI-P3 színtér 98 százalékát is lefedik, így a tartalmak élénken, ugyanakkor vibrálásmentesen jelennek meg rajtuk.

A nagyobbik készüléket úgy tervezték, hogy a játékosok a lehető legkönnyebben el tudjanak merülni a játékban: a monitor 21:9-es képaránnyal, gyakorlatilag káva nélküli kialakítással, korszerűsített Sphere Lighting 2.0 háttérvilágítással, illetve az eszköz hátoldalára szerelt RGB lámpasorral érkezik, melynek fényei a képernyőn látható tartalommal megegyező színekben világítanak.

A monitorok a legfontosabb európai piacokra, köztük Magyarországra a harmadik negyedévben jönnek.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!