17°
30°
16°

nemzetközi űrállomás

utánpótlás / 1 hónapja
Az amerikai SpaceX cég a NASA űrkutatási hivatal megbízásából egy Falcon 9 rakétával elindított a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) csütörtök este egy ellátmánnyal és berendezésekkel megrakott Dragon űrhajót, amely várhatóan szombaton ér úti céljához.
Újra itthon / 8 hónapja
A landolást csütörtök hajnalban Zsezkazgan közép-kazahsztáni várostól 147 kilométerre délkeletre hajtotta végre az űrjármű, fedélzetén a Nemzetközi Űrállomás (ISS) legénységének három tagjával, az űrhajó orbitális kabinján keletkezett hajszálrepedés felszínéről vett mintákat tartalmazó tartályokkal együtt – tájékoztatták csütörtökön az újságírókat a Moszkva melletti repülésirányító központban (CUP).
űrséta / 11 hónapja
Orosz űrhajósok kívülről is megvizsgálják a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) kapcsolódott Szojuz MSZ-09 űrhajó burkolatán keletkezett lyukat – jelentette be kedden Szergej Krikaljov, a Roszkoszmosz orosz állami űrkutatási vállalat illetékes ügyvezető igazgatója.
Teátrum
Rancsó Dezső színművész kapta idén az Agárdy-emlékláncot
élmények / 49 perce
Száz kilométeren szelhetjük kajakkal az Ipolyt
Nógrád nem a vizeiről híres, bár a horgászatra kiváló, szép fekvésű tározók sora és két természetes tó mellett itt kanyarog a vadregényes Ipoly is.
Adatkurkász / 1 órája
Megnézheti, mit tud önről a Google, az Apple és a többi nagy
újrahasznosítás / 8 órája
Ön is vehet használt kávékapszulákból készült bringát
EISA díjat nyert / 9 órája
A Huawei P30 Pro lett az év legjobb okostelefonja
mentőszolgálat / 9 órája
Folytatódik a Legyél hős! program
rovarevő volt / 9 órája
Úgy tűnik, a valóságban is létezett Motkány
meglepetés / 9 órája
Gerard Butler feleslegesnek hitt akciófilmje kasszát robbantott