MBSZ

mbsz / 3 hónapja
Az Ukrajnából honosított magyar válogatott Olejnik Pavlo és Asarin Roman egyaránt doppingvétséget követett el a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) keddi tájékoztatása szerint.
mbsz / 1 éve
A másfél hete zárult bukaresti birkózó Európa-bajnokságon kiemelkedően szerepelt magyar sportolókat köszöntette szerdán a hazai szövetség, melynek elnöke, Németh Szilárd bejelentette, hogy a Ludovika Arénában rendezik meg októberben az U23-as világbajnokságot.
Birkózó-vb / 2 éve
Minden idők legnagyobb birkózó eseménye kezdődik meg szombaton Budapesten – jelentette ki az idei világbajnokságról Nenad Lalovic, a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) elnöke, aki biztos benne, hogy lesz oka gratulálni a magyar szervezőknek a jövő vasárnapi záráskor.
birkózó-vb / 2 éve
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) német elnöke is tiszteletét teszi a kereken 100 nap múlva kezdődő budapesti birkózó-világbajnokságon.
magyar birkózó szövetség / 2 éve
Lőrincz Tamás pénteken átvette 2017-es világbajnoki ezüstérmét, melyet egyik riválisa doppingvétsége miatt kapott meg. Az ünnepélyes eseményre a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) évi rendes közgyűlése keretében, a Magyar Sport Házában került sor.
birkózás / 2 éve
A Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) döntése szerint 2018-tól Gulyás István már csak a férfi szabadfogású válogatottat vezeti, a nők kapitányának pedig Ritter Árpádot nevezte ki.
1
Megható
Ez után a dal után együtt sírt Kökény Attila és Curtis, a TV2 stúdiójában
szörnyű, ami történt / 5 órája
Kiderült, hogyan halt meg a magyar kajakos. Felesége azonosította a holttestét (videó)
Tragikus motorbalesetben meghalt Veréb Krisztián olimpiai bronzérmes kajakos, 43 éves volt. A két éve Dominikán élő sportoló valószínűleg megcsúszott motorjával és egy oszlopnak csapódott, az életét már nem lehetett megmenteni, szörnyethalt – derült ki a TV2 Tények adásából.
Labdarúgó NB I / 6 órája
Több mint két hónap után nyert újra bajnokit a DVTK
zarándoklat / 7 órája
Trófeaerdő mutatta be Szentkúton a vadgazdálkodást (fotók)
Faragó Zoltán
tűzeset / 8 órája
Könnyeivel küszködve idézte fel a tari tűzesetet az idős hölgy (fotó, videó)
Nagy Orsolya
összetartás / 9 órája
Kárpátaljai magyaroknak rendez gyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet
szívszorító / 11 órája
Túrázók találták meg az elhagyott újszülöttet a mezőn, csak nekik köszönheti életét
öröm / 11 órája
Jelentősen nőtt a pingvinek és a kormoránok populációja a Galápagos-szigeteken