Hallgassa élőben!

előadás

előadás / 3 napja
Nagy izgalommal tölti el a VII. Pajtaszínház Program a helyi csoportot, amelynek előadására heti rendszerességgel készülnek a településen – közölte a Nemzeti Művelődési Intézet internetes közösségi oldalán.
Salgótarján / 1 hete
Érzések és sugallatok címmel tartott előadást csütörtökön a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban Mohácsi Attila, a Győri Nemzeti Színház művésze és Kerecsényi Éva költő. A rendezvényen versek és világslágerek kalauzolták a kultúra világába a megjelenteket, akikkel az esemény végén Kerecsényi Éva megosztotta azt a helyben írt versét, amelyet a salgótarjáni színpadon átélt pillanatok ihlettek.
előadás / 1 hete
Színházi estet tartanak a faluban november 19-én 19 órától. Az érdeklődők Sütő András Advent a Hargitán című művét tekinthetik meg a Zenthe Ferenc Színház előadásában. A rendezvénynek a helyi művelődési ház ad majd otthont.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
kultúra / 1 hete
StArt elnevezéssel nyílik kiállítás a településen november 17-én, szerdán, 17 órától a városi könyvtárban. A rendezvényen Ludányi Dávid művész mutatkozik be alkotásaival, amelyeket de­cember 13-ig, hétfőig tekinthetnek meg az érdeklődők, nyitvatartási időben.
előadás / 3 hete
Hit és hatóanyag címmel tart előadást a gyógynövények hagyományos és modern alkalmazásáról dr. Hajdú Zsanett november 4-én, csütörtökön, 14 órától a könyvtárban. Az intézmény közösségi oldalának bejegyzése szerint az érdeklődők választ kaphatnak arra is, hogy melyik gyógynövény milyen hatással bír.
Bátonyterenye/Dorogháza / 4 hete
A Lázár Ervin Program keretében az Aranyszőrű bárány című előadást láthatták minap a dorogházai Móra Ferenc általános iskola első osztályos tanulói. A helyszínt az Ady Endre Művelődési Központ biztosította. Balázs Beáta, az oktatási intézmény vezetője elmondta: a fenti program támogatásával az iskola minden diákja részt vehet különböző előadásokon.
muzsika / 1 hónapja
Kedden nagyszerű zenei élményben lehetett részük mindenkinek, aki ellátogatott a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban. A koncertet a DixImage Acoustic Band adta. Az előadásról a művelődési központ hivatalos oldalán több fotót is közzé tettek.
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Hirdetés
Black Friday a Mandinernél! – Ma 45% kedvezmény előfizetésre
három fődíjat is kiosztottak
Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat
Férfi kosárlabda vb-selejtező / 3 órája
Portugáliai diadallal kezdtek a magyarok
A nemzeti csapat stabilan kézben tartotta a meccset, a hazaiak 2-0-nál voltak utoljára előnyben.
vadító idomok / 3 órája
Leheletvékony tangában sétálgat a világ legszexibb időjósa (videó)
vakcina / 4 órája
Egyre többen veszik fel a koronavírus elleni védőoltást Szécsényben
Szenográdi Ferenc
fehérben / 4 órája
A Kékesre megérkezett a havazás (videó)
nagy volt a baj / 5 órája
Dombóvári István és a kisfia is életveszélybe került a koronavírus miatt
Belgiumban mutatták ki / 5 órája
Európába ért az új dél-afrikai vírusvariáns, minden eddiginél fertőzőbbnek tartják
Figyeljünk oda! / 6 órája
Így lehet igazán fekete a Black Friday