Hallgassa élőben!

aszfalt

Szuha / 3 hete
A mátraalmási településrészen elkezdődött a Bem út felújítása. A fejlesztésre a Magyar Falu Programban kapott támogatást az önkormányzat. Tóth Zoltán polgármester arról tájékoztatott, hogy az érintett útszakasz 14 millió forintból újul meg. A munkálatok során teljes hosszában új aszfaltburkolatot kap a Bem út.
új aszfalt / 3 hete
Ahogy arról már korábban beszámoltunk: a település önkormányzata a Belügyminisztérium pályázatán 15,3 millió forint támogatást nyert el belterületi utak, járdák és hidak felújítására.
Magyargéc / 3 hónapja
A Magyar Falu Program pályázatán nyert a község tizenhat millió forintot a Jókai út felújítására. Az új aszfaltréteg mellett útpadkát is kialakítanak majd. A munkálatokat mielőbb szeretnék elkezdeni, hogy a kivitelezés befejeződjön még a hidegebb időszak előtt – tájékoztatott Velki Róbert, Magyargéc polgármestere. 
Salgótarján / 3 hónapja
Rónabányán a tavalyi csatornaépítést követően a Vasas út helyreállítása még nem készült el. A hiányzó aszfaltburkolat miatt az ott élők ki vannak szolgáltatva az időjárásnak. Turcsány László önkormányzati képviselő szerint őszre leborítják az új burkolatot, hogy a lakosoknak ne kelljen küzdeniük rossz idő esetén a térdig érő sárral.
új aszfalt / 4 hónapja
Szalai Gábor, a község polgármestere közösségi oldalán számolt be arról, hogy a tervek szerint idén nyáron elkezdődik a Nagylóc- Zsunypuszta útszakasz felújítása. Az út teljesen új aszfaltot kaphat. A polgármester szerint ezzel egy régóta vágyott fejlesztés valósul meg, ugyanis az érintett útszakasz rendkívül rossz állapotban van.
1
korai ünnepek Nool
Őrület! Videóban kívánt boldog karácsonyt Oláh Gergő a rajongóinak
Labdarúgó NB I / 3 órája
A Fehérvár egy góllal legyőzte a Honvédot
A MOL Fehérvár FC 2-1-re nyert a vendég Budapest Honvéd ellen szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.
eredmények / 5 órája
Nyert a salgótarjáni Strandépítők mindkét csapata (galéria)
Nool
egykor és most / 5 órája
A pusztulás határán áll Tarján egykoron virágzó üdülőövezete, a Tóstrand - galéria
Nool
5000 lőfegyvert olvasztottak be / 5 órája
Lefoglalt fegyverekből készült játszótér a gyerekeknek Peruban
Építészet / 5 órája
Különleges V4-es vándorkiállítás érkezik Bukarestbe
Labdarúgó NB I / 6 órája
A Ferencváros kikapott otthon a ZTE-től
Kompromisszumok / 6 órája
Merkel Magyarországot védte az Európai Bizottsággal szemben