Bulvár-celeb

2021.04.28. 07:03

Sírva borult férje koporsójára a fiatal özvegy, három napig voltak házasok

Mint egy Disney-mese, úgy indult a nászút, ám nagyon szomorú véget ért.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Cheyenne Cottrell nászútjának első napján a floridai napsütésben megfogta újdonsült férje kezét, majd végigsétáltak a homokon. Akkor még azt gondolta, hogy semmi sem választhatja őket szét, de azt még álmában sem sejtette, hogy három nap múlva özveggyé válik – írja a Ripost a The Sun nyomán. „Dalton még soha nem látta az óceánt, kicsit tartott is tőle – emlékszik vissza a 24 éves tanárnő, Cheyenne. – Elképesztő volt együtt lenni.

Nagyon szerelmesek voltunk, és őszintén úgy gondoltuk, hogy ez sosem érhet véget.”

A boldog fiatalok nászútjukat Floridában töltötték, ahol egyértelmű volt, hogy meg kell mártózniuk a vízben. „Csak a bokánkig ért a víz, amikor elkezdtünk bemenni. Azt akartam, hogy Dalton megszokja az óceánt, mivel korábban csak kisebb tavaknál volt. Aztán kicsit továbbmentünk és nevetgéltünk, míg egy hullám el nem ragadta. A férjem kezdett pánikba esni, majd egy újabb hullám továbbsodorta oda, ahol a víz már a válláig ért. Én minden nyarat az óceánban úszva töltöttem, így próbáltam megnyugtatni és elmagyarázni, mit tegyen, de teljesen bepánikolt. Odaúsztam hozzá, de nem tudtam segíteni, behúzott a víz alá magával. Ekkor mindent számításba vettem, hogy mindketten életben maradjunk” – magyarázta az özvegy.

Amikor észrevett egy elhaladó mentőjárművet, Cheyenne segítségért kezdett kiáltozni. „Egy vízimentő kezdett úszni felénk. Tudtam, hogy ha sikerülne Daltont néhány percig megtartanom, segíthetne nekünk. Eluralkodott rajtam a pánik, de megpróbáltam megnyugtatni magam és csodáért imádkoztam. Aztán Dalton hirtelen másodszor is behúzott a víz alá, ezúttal a hajamat fogta, és nem tudtam a felszínre visszamenni. Rettegtem attól, hogy mindketten meghalunk.

Valahogy ki tudtam szabadítani magam, majd ellöktem.

Ezt a mai napig sajnálom, de tudom, ha nem tettem volna, mindketten meghaltunk volna – folytatta Cheyenne, akinek végül a bokájába kapaszkodott a férfi, de elfogyott az ereje. – A szemembe nézett, és azt mondta: »Fáradt vagyok.« Aztán elvesztette az eszméletét és elmerült. Abban a pillanatban komolyan fontolgattam, hogy hagyjam magam megfulladni vele együtt. Úgy gondoltam, jobb lenne meghalni Daltonnal, mint nélküle élni.” Az életmentő mire kihúzta a vízből Daltont, már ellilult és nem lélegzett. Nem tudta újraéleszteni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!