Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Kilógatta a 3 éves síró kislányt az anya az erkélyről: lezuhant és szörnyethalt (videó)

Gyilkosság gyanúja miatt vették őrizetbe azt az anyát Oroszországban, aki kilógatta gyermekét az erkélyről, miután az nem akarta abbahagyni a sírást.

A gyermek hiába könyörgött az életéért édesanyjának, a nő meg sem hallotta. Majd elszakadt a ruhája és a kislány a hatodik emeletről a mélybe zuhant.

Az esetről videó is készült, melyen hallani, ahogy a 3 éves Anastasia anyukákát kérleli, hogy engedje el: „Mama, félek„, majd „félek, félek, félek… .. félek…”, de hiába. A kislány végül leesett és a betonba csapódva azonnal szörnyethalt – írja a Daily Mail alapján a Life.hu.

Az esés után az anya lement lifttel a kislányért és a videón látszik, ahogy rázogatja, próbálja életre kelteni, de akkor már késő volt. Ezután a holttestet visszavitte a hatodik emeleti lakásba, mintha mi sem történt volna.

Az eset azután történt, hogy az édesanya, Ruzankina egy buliban volt és ittas volt. Azzal védekezett, hogy a gyerek magától mászott fel az erkélyre, pedig ő szólt neki, hogy lezuhanhat. Az édesanyát őrizetbe vette a rendőrség tehetetlen állapotban lévő kiskorú meggyilkolásának gyanújával. Akár 21 év börtönbüntetést is kaphat.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

lakodalom Gulyás Edina
Szerelmes Nógrád: egyre többen állnak oltár elé megyénkben
JEGYZET / 21 perce
Korszakos
Szó sem volt arról, hogy Hosszú bármitől is megfosztotta volna a társát, hiszen Jakabos nem volt olyan formában, hogy kiharcolja a döntőbe jutást.
Felkészülés az orvoshoz / 51 perce
Új magyar applikáció segíti a betegeket
egyszerűen hihetetlen / 1 órája
A pihenőben felejtette a családtagját, ezért életveszélyes manőverbe kezdett az M1-esen (videó)
ÚSZÁS / 1 órája
„Ennyi volt az én időm” – Cseh László a 7. hellyel búcsúzott
örökségvédelem / 7 órája
Konzerválják Heinrich Schliemann Trója-aktáit
Konferencia-liga / 8 órája
Kettős vereséggel esett ki a Puskás Akadémia
üzen a múlt / 9 órája
Ókori csatornát és utat találtak Hollandiában