Fotó: Shutterstock

Koronavírusos a Sztárban sztár leszek! győztese

Otthon is csak maszkban mászkál már Békefi Viktória.

A 27 éves Békefi Viki is elkapta a fertőzést, de viszonylag hamar javulni kezdett az állapota.

Pozitív lett a koronavírustesztem. Jelenleg itthon vagyunk Ya Ouval és anyukámmal karanténban, és kúráljuk magunkat. Szerencsére rajtunk nem jöttek ki a tünetek olyan drasztikusan, mint több emberen. Édesanyám egészséges – írta az énekesnő posztja alapján az Origo.

View this post on Instagram

Helyzetjelentés! Igen.. A hír igaz! Pozitív lett a koronavírus tesztem. Jelenleg itthon vagyunk Ya Ouval és anyukámmal karanténban és kúráljuk magunkat. 🙏 Szerencsére rajtunk nem jöttek ki a tünetek olyan drasztikusan, mint több emberen (Édesanyám egészséges🙏)de azért gondoltam leírom nektek a tapasztalataimat.🙏 . Hétfőn csinálták a tesztemet. Vasárnap egész nap iszonyatosan fájt a fejem, gyenge voltam, fájtak az izületeim és rázott a hideg. Hétfőre ezek a tünetek enyhültek. Tegnap este óta nem érzek illatokat. (Ez elég ijesztő felfedezés volt.. ) Mára gyengeség maradt torokfájással és 0 szaglással. 🤷🏻‍♀️ Itthon is maszkban közlekedünk, amikor anyukámhoz lejövünk. (csak ennivalóért😇) . Nagyon sokan nem veszik komolyan a vírus elleni védekezést. Nem lehet elég elővigyázatos az ember.. Mi komolyan vettük, mégis elért ide is. . Csak azt tudom tanácsolni, hogy nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra! ❤️Hordjatok maszkot, fertőtlenítsetek, erősítsétek az immunrendszereteket! Mi is ezt tesszük és gyógyulunk! 🥰 Millió (virtuális) puszi nektek😘 . . . . . . #vigyazzatokmagatokra #vigyazzatokegymasra

A post shared by Békefi Viktória (@viktoriabekefi) on

Hétfőn csinálták a tesztemet. Vasárnap egész nap iszonyatosan fájt a fejem, gyenge voltam, fájtak az ízületeim és rázott a hideg.
Hétfőre ezek a tünetek enyhültek. Tegnap este óta nem érzek illatokat – ez elég ijesztő felfedezés volt… Mára gyengeség maradt torokfájással és nulla szaglással. Itthon is maszkban közlekedünk – vallotta az énekesnő.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

ízléses ez?
Koronavírus-akciófilmet forgatott Michael Bay: itt az első előzetes
A fertőzés jelei / 23 perce
Koronavírus-követő appnak álcázza magát több mobilvírus
Idén minden nyolcadik másodpercben megjelent egy új kártevő. A járványt is kihasználják.
felelős gondolkodás / 32 perce
Igazoltan kockázatos az embriók génszerkesztése
megbeszélés / 1 órája
Áder János a járvány elleni védekezésről is egyeztetett az osztrák elnökkel Bécsben
fejlesztés / 1 órája
Új fejlesztésekkel gyarapodik Tereske
Hegedűs Henrik
Sztárfutam / 1 órája
Luckey: Amióta az eszemet tudom, követem és játszom a focit
FIFA megyei döntők / 1 órája
Gól közben fújta le a bíró a meccset
első a biztonság / 1 órája
Jövőre sem karneválozhatunk Rio de Janeiróban