Hallgassa élőben!
Fotó: Ripost

Dér Heniéknél már Bendegúz gőgicsélésével teljes az otthoni idill

Két nap kórházi tartózkodás után immár nyugalmas otthonukban pihenhet a mama és a kis Bendegúz is. A kalandos szülés után rájuk is fér a nyugalom.

Béke honol Dér Heniék otthonában, legfeljebb az új jövevény, Bendegúz gőgicsélése zavarhatja meg a csendet. Nyilvánvalóan jólesik a kismamának és a gyermekének is ez az idilli nyugalom azok után, amin keresztülmentek.

Dér Heni csütörtökön reggel érezte először, hogy megindult a szülés. Párjával, Bakos Gergellyel autóba is pattantak, de olyan dugó volt Budapesten, hogy a VIII. kerületben elakadtak. Közben Heni magzatvize is elfolyt, ezért Gergő két arra járó rendőrt kért meg arra, hogy segítsenek rajtuk.

A fiatal pár szirénázó rendőrautó felvezetéssel jutott el percek alatt a kórházba, ahol Heni nem sokkal később életet adott első kisfiának, Bendegúznak.

Az énekesnő szombat délelőtt posztolt először az Instagram-oldalára, amiből megtudhatta a nagyközönség, hogy két nap elteltével már otthon is vannak a picivel.

„Végre itthon…!”

– írta Heni, aki a család, a béke és a boldogság hashtageket használta. A kommentelők természetesen azonnal találgatni kezdtek, hogy miért csak két napot töltött kórházban az énekesnő, a legtöbb hozzászólás szerint nyilvánvalóan nem volt semmilyen komplikáció és vélhetően megvalósult Heni álma, hogy természetes úton szülhetett. A részleteket illetően még várni kell, de Heni ígéretet tett arra, hogy mesél majd a csodás pillanatról – írja a Bors.

Hozzászólások

ijesztően hagzik
Új vírus jöhet Angliából: támad a majomhimlő?!
nyári szünet / 15 perce
Gyerekzsivajtól lesz hangos Nógrád megye: korszerű játszótereken tölthetik a szünidőt a kicsik
Beköszöntött a nyár, hamarosan itt a szünidő és a gyermekek kirajzanak a szabadba.
Európai Űrügynökség / 1 órája
Az EnVision szondát fogják indítani a Vénuszhoz
megrázó felvétel / 1 órája
Kilógatta a 3 éves síró kislányt az anya az erkélyről: lezuhant és szörnyethalt (videó)
hű ez forró / 10 órája
Átlátszó bugyiban terpeszt hatalmasat a szőke szépség
salgóbánya / 11 órája
Fogaskerekű rázná fel a salgótarjáni turizmust
Gerhát Karina
kánikula / 11 órája
Pokoli hőség jön: érkezik az év első tartós hőhulláma
időjárás / 11 órája
Zivatarok miatt adtak ki riasztást Nógrád megyére