Hallgassa élőben!
Fotó: Instagram

A tengerből kellett kimenteni Szorcsik Vikit, elsüllyedt a csónakja

Szorcsik Viki néhány nappal ezelőtt tért vissza Magyarországra, az elmúlt három hónapot ugyanis Mexikóban töltötte. Bár volt egy nagyon rossz élménye, ez nem tántorította el attól, hogy újra a térségbe utazzon.

Az egykori modell részben a járvány elől menekült el Magyarországról. A színésznő elmondta, hogy decemberben utazott ki a Yucatán-félszigetre, igaz, hamarabb szeretett volna indulni, de egy kisebb baleset keresztülhúzta a számításait – írja a Bors.

Egy rossz mozdulat miatt becsípődött a derekam, és csak később tudtam indulni, de így is csodálatos volt. Mexikó az egyik kedvenc üdülőhelyem, már visszajáró vendég vagyok, ötödik alkalommal utaztam erre a meseszép helyre – mondta Viki, aki szerint a legrosszabb, amit tehetünk, ha félelemben élünk, le­gyen szó a vírusról vagy akár csak egy rossz tapasztalatról.

Átértékelte az életét

A mexikói utazásai során egy alkalommal olyasmit kellett átélnie, aminek hatására átértékelte az életét. Az egyik reggel a barátnőjével azt tervezték, hogy kimennek a tengerre, de végül egyedül indult el.

Bérelt egy csónakot, amiről később kiderült, hogy nem volt a legjobb állapotban. Már messze volt a parttól, amikor a csónak elkezdett megtelni vízzel, végül pedig el is süllyedt.

Volt nála telefon, de az a többi holmijával együtt a mélybe veszett, így segítséget sem tudott hívni. Nagyon aggódott, szerencsére a közelben egy motorcsónakos észrevette a vízben vergődve, és kimentették, de az élmény még napokig kísértette.

A fotók odavesztek, de szerencsére ő nem

Azóta már feldolgozta, bár a mai napig fáj a szíve a telefonjáért, mert vele együtt rengeteg gyönyörű fotó és kedves emlék is odaveszett. Viki egy nagyon bátor nő, nem az a típus, aki ha egyszer leesik a lóról, akkor soha többé nem ül vissza rá. Azóta is imádja a Karib-tengert és a Mexikói-öbölt, ez az eset nem vette el a kedvét attól, hogy újra ellátogasson oda.

Hozzászólások

tűzeset
Kisbabájával a karjai közt menekült az anyuka az égő ságújfalui házból (videó)
nem állnak le / 3 perce
Újra letartóztatták a Pussy Riot egyik tagját Moszkvában
Azután, hogy egy másik incidens miatt kiengedték a rendőrségi őrizetből.
környezetvédelem és újrahasznosítás / 25 perce
Tízből kilenc magyar támogatja a műanyagok visszaszorítását
támadás / 28 perce
Beleszálltak az új nemzeti konzultációba a baloldali pártok
mértékletesség / 36 perce
Ez történik, ha minden nap iszik narancslevet
bilincsben / 37 perce
Több millió forintot csaltak ki nógrádi áldozatoktól a most elfogott unokázós csalók (videó)
páratlan lelet / 41 perce
Szülés közben ragadt a borostyánba egy 99 millió éve élt csiga és utódai
sokk / 45 perce
Eriksen maga kérte a társaktól, hogy játsszák le a meccset