Bulvár-celeb

2021.04.08. 05:49

Ha szóba kerül csak sír – Fodor Zsókát hatalmas veszteség érte

A 78 éves színésznő a mai napig megkönnyezi Böröndi Tamás és Benkő László elvesztését.

Forrás: HOT

Tegnap délelőtt megkapta a második adag koronavírus elleni oltását is Fodor Zsóka. A népszerű színésznő épp néhány órával az oltakozás után osztotta meg az örömhírt a Metropollal.

Minden rendben ment

– Köszönöm az érdeklődést, jól érzem magam. Nőnapra már kaptam egy kis kínait, és most, bár kicsit késve, de a húsvéti nyuszi meghozta nekem a második adag kis kínait – utalt a Sinopharm-vakcinára a színésznő, aki most néhány napig pihen.

Hiányoznak a barátai

A színésznő rengeteg jó barátját elveszítette az elmúlt években, és a koronavírus-járvány miatt is. Koós János, Aradszky László éppúgy hiányzik neki, mint a Covid–19-ben elhunyt Böröndi Tamás vagy a járvány alatt távozó Benkő László. Az Omega legendás billentyűsére gondolva még ma is elérzékenyül.

Fotó: Metropol / Markovics Gábor

– Lacika, mert én így hívtam, nagyon fontos volt számomra. Kilencéves kora óta ismertem, Pesten ugyanabban a házban lakom, ahol ő és a felesége élnek. Illetve, most már csak a felesége. Borzasztó róla múlt időben beszélni. Nagyon jó barátok voltunk. Három évvel ezelőtt ültetett egy fát a Horváth-kertben, ami még mindig tele van körülötte virágokkal, és föl van díszítve. Amikor Budapesten vagyok, minden reggel köszönök ennek a fának, mintha Lacinak tenném. Sok barátomat vette el a koronavírus, sötét év van mögöttünk, és bár véleményem szerint a világ már soha nem lesz ugyanolyan, mint előtte, reménykedem abban, hogy hamarosan jobbra fordul minden.

Várja a munka

A 78 éves színésznő hamarosan Budapestre utazik, ugyanis a közeljövőben reméli, hogy újra a világot jelentő deszkákon állhat.

– Megvárom azt az időt, míg a második vakcina is kifejti a hatását, de bevallom, már nagyon vágyódom vissza a teendőimhez. A tervek szerint a napokban felutazom Pécsről Budapestre, hamarosan pedig elkezdek próbálni, de hogy mit és kikkel, azt egyelőre nem árulhatom el. Bízom benne, hogy hamarosan láthatja a darabot a közönség, ám úgy érzem, soha nem lesz már olyan az életünk, mint a vírus előtt. Ez tényleg háborús helyzet, amilyen még nem volt az emberiség történelme folyamán – fogalmazott a Metropolnak Fodor Zsóka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!