Bulvár-celeb

2021.04.08. 22:10

Az egész ország összefogott a méltatlanul feljelentett mentősért és bajtársaiért (videó)

Hihetetlen mértékű társadalmi összefogást eredményezett a felháborító eset, videóüzenetben reagált a feljelentett mentős.

Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook

Az egész országot felháborította amikor az Országos Mentőszolgálat kedden közölte: valaki feljelentett húsvétkor egy mentőst, amiért egy budapesti, Szentendrei úti hamburgerezőnél elvitelre ételt vett magának és bajtársainak – írja a Metropol.

Az ügyben vizsgálat is indult. Ebből kiderült, pontosan 1 perc 51 másodpercig tartott megvenni az ételt, amelyért a poszt szerint nem ellátás alatt vagy helyett, hanem a kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg. A vizsgálat ráadásul azt is feltárta, hogy a mentősök ezután az állomáshelyükhöz érve riasztást kaptak, így csak jóval később ehették meg a kifogásolt ebédet.

Hihetetlen mértékű társadalmi összefogást eredményezett a felháborító eset, étkezdék, hamburgerezők és minden ember a mentősök mellé állt, és köszönetüket fejezték ki munkájukért. Több étkezde is kedvezményes vagy akár ingyenes ebédet kínált fel a hősies mentősöknek.

„Még Buvár Mariann mentőápoló bajtársnőnket is meghatotta az a példátlan társadalmi összefogás, amit egy méltatlan panaszlevél váltott ki a napokban. Köszönetében ígéri, továbbra is helyt fognak állni bajtársaival! Köszönjük a támogatást” – írták az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!