Bulvár-celeb

2021.07.26. 05:30

Kórházba került Esztergályos Cecília

A műtét és a sérülés ellenére jó hangulatban üzent.

Budapest, 2019. február 6. Esztergályos Cecília Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznõ, érdemes és kiváló mûvész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek vidám, szórakoztató és érdekes történeteket idéznek fel a nagy komikákról, nevettetõ, humorista vígjátéki szerepeket játszó színésznõkrõl. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Fotó: Zih Zsolt

„Drága világ, már hétfőn kászárgok haza a kórházból! Majd elmesélek mindent, kiugrott csípőm! Operáció! Jujujjj!” – írta közösségi oldalára Esztergályos Cecília.

A színésznő a kényszerű leállást nagyon nehezen viselte a járvány alatt, hiszen pályafutása során még sosem volt ekkora kihagyás. Nem akarta, hogy az aggodalom és bizonytalanság maga alá gyűrje, naponta több órán át kerámiázott. Nem tudni, hogy a baleset hol történt, otthon, próbán vagy a műteremben, de ha hazaengedik, akkor nincs nagy baj – írta az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!