demóna

2019.10.12. 19:14

Erre a szerepre született Angelina Jolie

A színésznőnek ugyanakkor voltak kétségei a forgatás előtt.

US actress Angelina Jolie poses on the red carpet upon arrival for the European premiere of the film "Maleficent:Mistress of Evil" in London on October 9, 2019. (Photo by ISABEL INFANTES / AFP)

Forrás: ISABEL INFANTES / AFP

Fotó: AFP

A kritikusok közül többen a legjobb élőszereplős Disney-adaptációként jellemzik a Demóna: A sötétség úrnője című filmet. A 2014-es film folytatása továbbra is a gonosz tündér szemszögéből meséli el Csipkerózsika történetét, új megvilágításba helyezve a jól ismert mesét. Azok a szerencsések, akik az október 17-i premier előtt láthatták a produkciót, dicsérték Michelle Pfeifer és Elle Fanning alakítását, de abban szinte mindenki egyetért, hogy Angelina Jolie Demóna szerepére született – írja a Bors.

A 44 éves színésznőnek azonban eleinte voltak fenntartásai.

Először nagyon furcsa volt Demónát alakítani, folyton nekimentem mindennek a nagy szarvaimmal. Attól féltem, hogy az emberek ijesztőnek és bizarrnak tartják majd a karaktert

– mondta nevetve.

Borítókép: Angelina Jolie a film londoni premierjén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!