nem hivatalos

2018.02.06. 15:03

Axl Rose énekelhet az AC/DC új albumán

AC/DC guitarist Angus Young and temporary singer Axl Rose perform songs from AC/DC's current album 'Rock or Bust' at Red Bull Arena in Leipzig, Germany, 01 June 2016. AC/DC played two shows in Germany in Hamburg and Leipzig. About 45,000 thousand fans came to see the band despite the absence of AC/DC singer Johnson. Photo: Jan Woitas/dpa

Forrás: dpa

Fotó: Jan Woitas

Bár az együttes még nem erősítette meg az állítást, de Murray Engleheart, a zenekar életrajzírója Facebook oldalán arról írt, hogy az AC/DC új albumon dolgozik, és azon Axl Rose fog énekelni.

Ez azt is jelenti hogy Axl Rose-nak csúcsformában kell lennie, mivel nyáron a Guns'n'Roses is folytatja turnéját és az AC/DC is tervez élő fellépéseket. A menedzsment még nem erősítette meg a pletykákat, de ahogy Angus Young-ot ismerjük, kizárt hogy szögre akasztaná a rövidnadrágját.

Az AC/DC tavaly tavasszal jelentette be, hogy a Guns N’ Roses frontembere lép Brian Johnson helyébe a ’Rock Or Bust’ turnén 2016-ban. Amerikában tíz koncertjüket kellett lemondani, mert Johnsonnak azt mondták az orvosok, hogy teljesen elveszítheti hallását, ha nem hagyja abba a turnézást.

Borítókép: AC/DC koncert Axl Rose-val 2016 nyarán Hamburgban

Forrás: dpa/Jan Woitas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!