Zenei színtér

2017.12.21. 14:41

Beszélgetés a Fülesbagoly Tehetségkutató dobogósaival

Vagyis Kölyök, a Baron Mantis és Szipka-Loops voltak a Zeneszöveg beszélgetések-sorozat legutóbbi vendégei.

Zeneszöveg beszélgetések címmel fut az a sorozat, amely már a 25. résznél tart, és eltökélt szándékuk, hogy a jövőben még több tartalmas, izgalmas, ugyanakkor egy picit az átlagtól eltérő beszélgetést mutathatnak be a közönségnek, magyar zenészekkel, dalszerzőkkel és szövegírókkal.

Kölyök

Nemes „Kölyök” Gábor: etno folk vizekre evező klasszikus-fingerstyle gitárművész, a Fülesbagoly Tehetségkutató győztese. Didgeridoo, ének, beatbox, loop pedál, ez-az...Kis létszám, nagy érzés.

 

Baron Mantis

A Baron Mantis hihetetlen energiával és szakító hangzással sáskahadként lepi el az újdonságra kiéhezett nagyérdemű tudatát, hogy szeretetpetéit vaskos riffekbe és kíméletlenül zakatoló ritmusokba ágyazva keltse ki. A Baron Mantis modern rockzenéje rendkívül dinamikus, lényegre törő és sallangmentes. Angol szövegeik jelent, jövőt és múltat átívelő utazásra csábítanak.

 

Szipka-Loops

Az egyszemélyes zenekar frontembere Kéri Samu, 18 éves, a Bartók Béla Konzervatórium hallgatója basszusgitár szakon. A produkció sajátossága, hogy egyedül, loop-ok segítségével lép fel, valamint stúdiófelvételein is ő basszusgitározik, billentyűzik, énekel, beatboxol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában