Labdarúgás

2024.05.03. 15:00

Folytatódik a vármegyei második vonal megmérettetése

A huszonegyedik játéknap összecsapásaival folytatódik a küzdelem a vármegyei másodosztályban.

Nool.hu

Vármegyei II. osztály, 21. forduló:
Karancslaja MSE (13.) – Mátraverebély-Szentkút SE (11.)
Karancsalja, szombat, 17 óra.
Az előző fordulóban a Karancsalja együttese küzdelmes összecsapáson, a hajrában büntetőből elért találattal maradt alul a Karancsberény otthonában. A Mátraverebély csapata szabadnapos volt, így rápihenhettek az újabb mérkőzésre, amelyen szeretnének újabb pontokat szerezni, de minden bizonnyal a hazaiak sem elégednének meg egy bajnoki egységgel.
Tippünk: 3–2
 

Mihálygerge SE (7.) – Rimóci SE (4.)
Mihálygerge, szombat, 17 óra.
A hazaiak egy héttel korábban Mátraterenyén szenvedtek vereséget 1-0 arányban, így hazai pályán szeretnének javítani, míg a rimóciak a lapujtői kettes gárdát fektette két vállra hazai környezetben. A vendégeknek égetően kellene a három bajnoki egység, ha szeretnék elérni a dobogó alsó fokát a végelszámoláskor.
Tippünk: 2–3
 

Szügy SE (3.) – Balassagyarmati SE (2.)
Szügy, szombat, 17 óra.
A bajnoki címvédő idén a bronzéremért van harcban három riválissal, amelynek eléréséhez bravúrpontokra is szükségük lehet. A második helyezett fiatal balassagyarmatiak ellen megszerzett pontok ebbe a kategóriába számítanának, de természetesen a vendégek is a győzelemre törekednek majd az összecsapáson.
Tippünk: 2–5
 

Balassagyarmati SC (9.) – Vizslási SE (1.)
Balassagyarmat, szombat, 17 óra.
A hazaiak stabil középcsapatnak számítanak az idei bajnokságban, de minden bizonnyal csupán a tisztes helytállás lehet a céljuk az éllovas ellen hétvégén. A labda gömbölyű, valamint hétköznap kupacsatát vívott a Vizslás, de az osztályból kiemelkedő listavezető győzelme biztosnak mondható.
Tippünk: 1–6
 

Varsány SE (10.) – Karancsberény ÚL (5.)
Varsány, vasárnap, 17 óra.
A hazaiak egy tucat góllal távoztak Vizslásról egy héttel korábban, így kérdés lehet, hogy mennyire maradt bennük ez a hatalmas pofon, míg a berényiek gigászi küzdelemben fektették két vállra ellenfelüket a Karancs-völgyi derbin, ami önbizalmat adhat nekik a vasárnapi összecsapásra.
Tippünk: 2–3
 

Karancslapujtő KSE II. (8.) – Tari SZE (12.)
Karancslapujtő, vasárnap, 17 óra.
A hazaiak szeretnének ismét pontokat szerezni hazai pályán, ami az előző körben idegenben nem sikerült a Rimóc ellen. Erre minden lehetőségük meglesz a télen erősödő, de a tabella utolsó előtti helyén állomásozó tariak ellen, akik egy nagyarányú vereséget követően utaznak majd Lapujtőre, hiszen egy hete a BSE 9-1 arányban diadalmaskodott ellenük.
Tippünk: 4–2
 

Szabadnapos: Mátraterenyei SE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában