Színvonalas munka

2024.05.11. 09:45

Végzős asztalos diákok vizsgaremekeit állították ki a bátonyterenyei középiskolában

Vizsgaremekeket készítettek a végső számadásuk előtt az asztalos diákok a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumban.

Veres Edina

Fából készült székek, szekrények, ablakkeretek sorakoztak a Fáy András nevét viselő bátonyterenyei középiskola folyosóján a napokban. Az oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy büszkék végzős, azaz harmadéves asztalos diákjaikra, hiszen szorgos kezeik közül színvonalas munkadarabok kerültek ki.

Az asztalos diákok remekművei
Az asztalos diákok remekművei
Forrás: Facebook

A bejegyzésből az is kiderült, hogy az oktatási intézményben ki is állították Kupcsik Bence, Őszi László, Potháczky József és Szabó László vizsgaremekeit és portfóliótermékeit, amelyeket oktatók és diákok egyaránt megcsodálhattak. A posztban a köszönet szavával illették a diákokat segítő, illetve felkészítő mestereket, azaz Balog Lászlót, Ivanics Ervint és Pádár Márkot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában