Konferencia

2024.05.18. 13:11

Tehetségútlevél: könyvet publikáltak a salgótarjáni gimnazisták pályamunkáiból

Idén május 15-én rendezték meg az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen a "Tudományról Diákoknak Kíváncsiságból – Tehetségútlevél" című pályázat Tehetségfüzet-átadó és műhelykonferenciáját, amelyen salgótarjáni gimnazisták is részt vettek.

Sipos Nina Vivien

A tehetségfüzet-átadó konferencián a résztvevőket dr. Hadnagy József tanszékvezető, a program főszervezője, dr. Juhász Tibor rektorhelyettes, valamint prof. dr. Verók Attila egyetemi tanár köszöntötte. Az immár 447 oldalas kiadványt Pacsuta István adjunktus és dr. Bogárdi Tünde adjunktus mutatta be, amelyben az országos pályázat díjazott munkáit publikálták. 

A könyvben a Salgótarjáni Madách Imre Gimnáziumból Judák Jázmin 10. b, Bimbatti Roberta, Gecso Boglárka, Káposzta Borbála, Kotrócz Emília 12. b, Trefimann Luca 11. c, Bolla Dorina 10. a, illetve Csirke Dániel 12. c osztályos diákok szerzeményei is szerepelnek.  Az eseményről a Madáchos Hírmondó a közösségi oldalán számolt be.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában