Túra

2024.05.18. 13:15

Játékos kirándulásra indultnak a csapatok a Dorogháza környéki erdőben

Játékos feladatokkal színesített erdei kirándulást szervezett a Madarak és fák napjához kapcsolódóan Dorogháza önkormányzata.

Gulyás Edina

Játékos erdei kirándulást szervezett Dorogháza önkormányzata madarak és fák napjához kapcsolódóan május 18-án, szombaton. Hosszabb és rövidebb távot is teljesíttek a résztvevők, az utat több állomás is színesítette, amelyeken különféle feladatokat kellett teljesíteni a túrázóknak. 

– A kiránduláson induló  csapatoknak színes, változatos megmérettetésekkel készültünk. Volt, ahol az erdőbe nem illő tárgyakat kellett összegyűjteniük, máshol tobozokat, vagy szúrós dolgokat összeszedni, de madármegfigyelés is szerepelt a feladatok között – tájékoztatta portálunkat T. Bata Georgina, az önkormányzat munkatársa. – A túra a helyi forráshoz vezetett, ahol zsíros kenyérrel vendégeltük meg a résztvevőket. A cél az volt, hogy egy jó hangulatú délelőttöt töltsünk el közösen a természetben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában