Baleset

2024.04.24. 15:49

Személyautó és kisbusz ütközött össze frontálisan Nőtincsnél, mentőhelikopter is a helyszínre tart

Baleset történt a 2-es főúton szerda délután, a település közelében – közölte Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Nagy Orsolya

A szóvivő hozzátette: az eset során személyautó és kisbusz ütközött össze. Mint fogalmazott, a helyszínre siettek a rétsági hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket. Egy ember pedig nem tudta elhagyni a járművet önerejéből, ezért feszítővágó segítségével szabadították őt ki a tűzoltók.

A szóvivő arra is kitért, hogy a mentők is a helyszínre vonultak, valamint egy mentőhelikopter is a helyszínre tart. Az érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be honlapján, hogy az elsődleges adatok szerint egy személy sérült meg a baleset következtében. A rendőrök visszafordítják a járműforgalmat. Arra kérik az arra haladó gépjárművezetőket, hogy válasszanak másik útvonalat, illetve fokozott figyelemre és türelemre hívják fel a figyelmet.

Frissítés: Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a baleset helyszínéről egy személyt könnyebb sérülésekkel, egy embert pedig súlyos-életveszélyes sérülésekkel szállítottak a mentők kórházba.

 

 

 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában