Labdarúgás

2024.05.10. 13:13

A listavezető Vizslás vendége lesz a címvédő Szügy csapata

A huszonkettedik játéknap összecsapásaival folytatódik a küzdelem a vármegyei másodosztályban, amely alkalmával a listavezető fogadja majd a címvédőt.

Nool.hu

Vármegyei II. osztály, 22. forduló:

Karancsberény ÚL (5.) – Balassagyarmati SC (9.)
Karancsberény, szombat, 14 óra.

A Karancsberény kisebb kisiklást követően, az elmúlt hétvégén visszatért a győzelem útjára és magabiztos sikert ért el a Varsány otthonában, míg a vendégek megszorongatták az éllovast hazai pályán, de pontot nem sikerült szerezniük.
Tippünk: 3–1

Balassagyarmati SE (2.) – Karancslapujtő KSE II. (8.)
Balassagyarmat, szombat, 14 óra.

A fiatal balassagyarmatiak hazai pályán esélyesként léphetnek a játéktérre, de a lapujtőiek biztosan nem adják könnyen a bajnoki pontokat.
Tippünk: 4–1

Vizslási SE (1.) – Szügy SE (4.)
Vizslás, szombat, 17 óra.

A vizslási gárda zakatolhat tovább hazai pályán. A szügyi csapat jó erőt képvisel, de az osztályból kiemelkedő játékosállománnyal rendelkező éllovas ellen, csupán a gólkülönbség lehet kérdéses.
Tippünk: 6–1

Mátraverebély-Szentkút SE (11.) – Varsány SE (10.)
Mátraverebély, szombat, 17 óra.

A Mátraverebély minden bizonnyal szeretne otthon újabb bajnoki pontokkal gazdagodni, amiért mindent meg is fognak tenni. A varsányiak egy kiütéses hazai vereséget feledtetnének, egy idegenbeli sikerrel, így kiélezett csatára számítunk.
Tippünk: 2–2

Mátraterenyei SE (6.) – Karancsalja MSE (12.)
Mátraterenye, szombat, 17 óra.

A mérkőzés favoritja a hazai gárda lehet, de a Karancsalja játékosai szorongattak már meg élcsapatokat is, így mindent bele kell adnia a hazaiaknak, ha pontokat szeretnének szerezni.
Tippünk: 3–1

Tari SZE (13.) – Mihálygerge SE (7.)
Tar, vasárnap, 17 óra.

A Tar együttese tavasszal sokkal eredményesebb, mint volt ősszel, akik jó eséllyel pályázhatnak pontszerzésre a sérülések és eltiltások által megtizedelt Mihálygerge ellen.
Tippünk: 2–2

Szabadnapos: Rimóci SE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában