Verseny

2024.05.22. 13:12

Ötvenkét gyermeket díjaztak a nemzetközi képzőművészeti versenyen Szécsényben

Lászlók Judit

A napokban immár 32. alkalommal rendezték meg a Pueri Fabri Regionális Nemzetközi Gyermek Képzőművészeti Versenyt, amelynek a díjkiosztóját a Szécsényi Művelődési Központ Schönberg Emléktermében tartották meg – adta hírül Facebook-oldalán Csukáné Szerémy Andrea, Szécsény alpolgármestere. 

„Ipolyság, Ipolybalog, Balassagyarmat felváltva ad otthont évek óta a rendezvénynek. 52 gyermeket, fiatalt díjazott a zsűri különböző korcsoportokban és iskolakategóriákban. Nagy örömünkre 13 szécsényi művészeti iskolás van köztük.” – olvasható a bejegyzésben. Nívódíjat vehetett át Tóth Betta, Vincze Gréta, Strehó Lilla és Balázs Natália. A Zsűri különdíjában Balázs Kinga, Szádóczki Hanna és Oravecz Tamara részesült. Az Alpolgármesteri nagydíjat Tamási Ádám kapta. A B/II. kategóriában Poós Panka Janka a második helyezést, míg Danyik Dénes a harmadik helyezést érte el. A B/III. kategóriában Zsíros Zsófia pedig a harmadik helyen végzett. A gyermekek tanára Bakos Tamara. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában