Eljárás

2024.05.15. 11:52

Pótfelvételi kínál lehetőséget a bátonyterenyei középiskolába való felvételre

Pótfelvételi eljárást hirdet a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium.

Veres Edina

A Fáy András nevét viselő bátonyterenyei középiskola Facebook-oldalán osztotta meg, hogy rendkívüli felvételi eljárást hirdet a 2024/2025. tanév kilencedik évfolyamára. Mint írták, a pótfelvételi lehetősége azoknak a fiataloknak szól, akik az általános felvételi eljárás időszakában nem nyertek felvételt egyik középfokú intézménybe sem, vagy felvételt nyertek, de valamilyen okból megváltoztatnák a döntésüket. Az általános iskolai tanulmányaik végén járó tanulók augusztus 31-ig jelentkezhetnek a Fáy-ba közszolgálati technikus, asztalos vagy panziós-fogadós képzésre, illetve gimnáziumi osztályba.Az érdeklődő nyolcadikosok az iskola honlapjáról letölthető, az iskola címére vagy e-mail-címére eljuttatott, kitöltött jelentkezési lappal nyerhetnek felvételt a bátonyterenyei középiskolába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában