Top10

2024.05.20. 06:55

Halálos baleset, medve és önkormányzati választás – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legolvasottabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Medve jár a Dél-Cserhátban, a Bükkben, Nógrádban is számíthatunk a csúcsragadozó felbukkanására

Nógrád déli szélétől karnyújtásnyira, a Pest vármegyei Aszód határában is medvét észleltek napokban: az állat valószínűleg a Cserháton keresztül érkezett a területre. A medve könnyen felbukkanhat újra Kálló és Erdőkürt szomszédságában.

9. Életét vesztette a fának csapódó autó sofőrje Csécse és Szarvasgede között

Csécse és Szarvasgede között egy személyautó rohant egy fának. A portálunkhoz eljuttatott legfrissebb információk szerint, a járműben utazó ember életét vesztette a balesetben.

8. Lebontják a salgótarjáni strand pavilonját és a Forgách-telepi kultúrházat is

Két döntést hozott a salgótarjáni közgyűlés a testület pénteki, rendkívüli ülésén: épületbontásokról és egy felügyelő bizottsági hely betöltéséről határoztak a képviselők.

7. Szabálytalanul kanyarodott a sofőr, megbüntették a nógrádi rendőrök

Szabálytalan autóst ellenőriztek a napokban szűkebb hazánk rendőrei, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiszűrjék a szabályszegőket.

6. Mutatjuk, a 21-es főút mely szakaszán lesz a zenélő út és mikor

Kiderült, hogy a 21-es számú főút Heves vármegyei szakaszán mikor kezdődhet el a zenélő út építése, de azt is megtudtuk, hol lesz pontosan és milyen hosszú.

5. Önkormányzati választás: Nógrád legnagyobb községében ketten indulnak a polgármesteri posztért

Május 6-án, hétfőn 16 órakor lejárt a jelöltállítás és az ajánlások leadásának a határideje is a helyi önkormányzati választásokra. Ezzel eldőlt, hogy Érsekvadkerten ketten indulnak a polgármesteri posztért.

4. Országos Kéktúra: mozivászonra került a pásztói világjáró kalandja

Bemutatták a napokban a sajtó számára a 2550 című dokumentumfilmet. Az alkotás a pásztói Till Anilla Országos Kéktúra útvonalat megjárt tapasztalatairól és élményeiről szól, amely hamarosan a nagyközönség számára is látható lesz.

3. Egyre merészebben öltözködik Gáspár Evelin

Győzike nagyobbik lánya egy merészen kivágott felsőben, melltartó nélkül ment vacsorázni.

2. Bevonulás: egész Kelet-Magyarországról Salgótarjánba érkeztek a honvédség újoncai

A napokban elindult a Magyar Honvédség Egységes Alapkiképzési Programjának következő etapja. Kelet-Magyarország kilenc vármegyéjéből és egy budapesti toborzóirodából több mint negyvenen érkeztek Salgótarjánba azért, hogy a nógrádi vármegyeszékhelyen csatlakozzanak a honvédség soraiba és megkezdjék 10 hetes kiképzésüket.

1. Városközponti becsatlakozása is lesz az M2-es elkerülő útnak Rétságon

Már javában zajlanak az előkészületei az M2-es autóút magyar-szlovák államhatárig vezető északi irányú meghosszabbításának. Első körben a településeket elkerülő legfontosabb szakaszokat építik meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában