Top 10

2024.04.15. 06:50

Tündérszépek, gázrobbanás és milliárdos fejlesztés – ezeket olvastátok a legtöbben múlt héten

Összeválogattuk a hét legolvasottabb cikkeit nektek. Íme, ezek voltak az elmúlt 168 óra legfontosabb eseményei Nógrád vármegyében.

Nool.hu

10. Az autizmusra hívja fel a figyelmet Szolnoki Péter új dala

Fontos téma áll a középpontjában a héten megjelent dalnak, ami a Bon-Bonból ismert énekes, a salgótarjáni származású Szolnoki Péter és Z. Kiss Zalán, a Pokolgép gitárosa közös munkájaként jött létre. Az Amíg lélegzem című szám már a YouTube-on is megtekinthető.

9. Robbanás történt Bárnában, mentőhelikopter is érkezett

Robbanás történt pénteken Bárnában, mentőhelikopter is érkezett a településre.

8. Hatmilliárd forintból fejleszthetnek az Alstom mátranováki telephelyén

A kormány 1,2 milliárd forinttal támogatja az Alstom Hungary Kft. mintegy hatmilliárd forintos fejlesztését. Annak nyomán stratégiailag kiemelt közép-kelet-európai kompetencia központtá fejlődhet a mátranováki telephely, hiszen gyártási kapacitását 40 százalékkal, az itt foglalkoztatott szakemberek létszámát pedig 150 fővel növelik.

7. Elismerték a nógrádi rendőr alezredes felelősségteljes munkáját

A Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság minap tartotta meg éves értekezletét, amelyen a szakemberek értékelték a 2023-ban végzett balesetmegelőzési tevékenységet, a megtartott rendezvényeket és a kampányokat, illetve egyeztettek az idei tervekről és célokról. 

6. Medve járt a Kéktúra útvonalán, Mátranovák határában

Medve nyomaira bukkantak Mátranovák határában, a lakott területtől mintegy egy kilométerre. Az önkormányzathoz egyelőre nem érkezett hivatalos értesítés az ügyben.

5. Palócföldi tulipános várja a vendégeket Gyarmat határában, mutatjuk a részleteket!

Kezdődik a tulipán virágzás és szedés ideje. Színes programokkal és rengeteg virággal nyílik meg április 6-án, szombaton 10 órakor Palócföld Tulipánkertje Balassagyarmat határában.

4. Több mint 45 éve gyógyít Balassagyarmaton a kitüntetett főorvos

Negyvennyolc éve dolgozik az egészségügyben dr. Czelenk Ferenc, a Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet Sebészet osztályának főorvosa, aki elnyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj Észak-Magyarországi közönségdíját 2024-ben. A kitüntetést április 18-án veheti majd át Budapesten.

3. Ház 4,9 millióért! Nem hiszi? Nézze meg!

Szilaspogony nem messze van Salgótarjántól, a ház pedig az erdő szomszédságában helyezkedik el. A legfontosabb: nem kell rá költenie ahhoz, hogy beköltözzön.

2. Lélegzetelállító változáson esett át Gáspár Evelin

Gáspár Győző nagyobbik lánya nemrég fodrásznál is járt, amiről posztot is ki rakott az Instagramjára, és az eredmény tökéletes lett. 

1. Már lehet szavazni a Tündérszépekre!

Kedden Nógrád vármegyében is elstartolt a Tündérszépek 2024 szavazása, a héten már le lehetett adni a voksokat a naponta bemutatkozó hölgyekre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában