Bűncselekmények

2024.05.09. 11:49

Nem válogatott a tolvaj: több salgótarjáni üzlet kínálatát is megdézsmálta

Őrizetbe vették a rendőrök azt a salgótarjáni nőt, aki válogatás nélkül lopott árucikkeket több üzletből is.

Nagy Orsolya

Mint arról a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság beszámolt: többrendbeli, folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás miatt folytatnak eljárást a salgótarjáni nyomozók az ellen a 49 éves helybeli asszony ellen, aki az elmúlt hónapokban számos, a vármegyeszékhelyen található üzlet kínálatát dézsmálta meg.

„A fizetés nélkül elvitt termékek között szerepeltek márkás cipők és zoknik, értékes tisztálkodószerek, valamint parfümök, továbbá egyéb értékek is, de nem volt válogatós, bármit ellopott, egy benzinkútról például több flakon motorolajat is elcsent”– fogalmaztak a rendőrök. Hozzátették: az asszony nem tartotta meg a meglovasított árucikkeket, ugyanis azokat szinte azonnal eladta, és az értük kapott pénzt a megélhetésére költötte. A lopásokkal az üzleteknek a nő több mint 100 ezer forintos kárt okozott.

Mint kiderült: a salgótarjáni rendőrök pontot tettek a lopássorozat végére. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését, majd őrizetbe is vették őt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában