mentés

2021.02.05. 08:55

Hulló vakolat okozott veszélyt Bátonyterenyén

Címkék#vakolat

A Nógrád megyei tűzoltóknak több helyszínre is műszaki mentés céljából kellett vonulniuk február 4-én.

A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint vasúti sínre dőlt egy nagyméretű fa csütörtök reggel Balassagyarmat és Ipolyszög között. A balassagyarmati hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Vakolat hullott egy bátonyterenyei társasház homlokzatáról csütörtök délelőtt, az Ózdi úton. A város katasztrófavédelmi őrsének tűzoltói a salgótarjáni létraszer segítségével eltávolították a veszélyes részeket. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Bátonyterenye KvŐ

Gyökerestől kifordult a földből és egy közlekedő személygépjárműre dőlt egy fa csütörtök délután Nagyoroszi és Patak között. A rétsági hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az Érsekvadkert Község Tűzoltó Egyesületének önkéntese és civilek eltávolították a fát, majd az egység megtisztította az úttestet. Az esetek során személyi sérülés nem történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában