Kereskedelem

2024.02.08. 14:15

Nem igazak a híresztelések: megépül a diszkontlánc üzlete Rétságon

A különböző, ellentmondó híresztelésekkel szemben mégis lesz nagyobb üzlet Rétságon – jelentette ki határozottan portálunknak Mezőfi Zoltán, a város polgármestere.

Hegedűs Henrik

Korábban több alkalommal beszámoltunk már arról, hogy komoly lakossági igényre egy nagyobb üzlet létesül hamarosan a nyugat-nógrádi járási székhely határában. A településen, illetve a környékbeli falvakban élőknek így nem kell majd több tíz kilométert megtenniük egy nagyobb bevásárlásért.

Mezőfi Zoltán szerdán portálunk megkeresésére elmondta: nemsokára megindulhatnak a kivitelezés előkészítő munkálatai. Rétság északi határában, a benzinkúttól nem messze alakítják majd ki a telket, ám a téli időjárás, valamint a mélyebb altalaj miatt nagyobb gépekkel nem lehetett rámenni a terepre, így a tavaszi időszakra tolódik majd a kezdet. Eredetileg a jelenlegi közúti súlymérő helyére telepítették volna a szupermarkethez vezető bekötőutat, ám a berendezés eltávolítása és áthelyezése túl sok költséget emésztett volna fel, ezért néhány méterrel távolabbra tervezték át a 2-es számú főúthoz történő csatlakozást.

Értesüléseink alapján a nyár folyamán magának az üzletnek is elindulhat az építkezése. Információink szerint Penny Market várja majd itt a vevőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!