Bulvár-celeb

2024.04.30. 22:00

Ebből nagy botrány lesz! A vőlegényétől szerette el Marics Peti az új barátnőjét

A megcsalt férfi kitálalt az Instagramon, elmondott mindent az elmúlt hónapokról.

MW

Marics Peti

Forrás: Instagram

Érdekes pletyka terjedt el Marics Petiről, és egyre biztosabbnak látszott, hogy nem csupán kitaláció az egész.  Mint arról nemrég hírt adtunk, egy Reddit-felhasználó állítása szerint látta a ValMar énekesét egy osztrák bevásárlóközpontban egy magyar énekesnővel, Binhkyvel, és igen jól érezte magát a társaságában. Mivel szinte semmi bizonyítéka nem volt erre az informátornak, sokan kétségbevonták a szavahihetőségét.  

Binhky
Forrás: Youtube

Azonban most megszólalt az ügy egyik szereplője...

Az informátor szerint Peti és Binhky a napokban egyik pillanatról a másikra kezdték el egymást követni a közösségi oldalukon, majd kiderült az is, hogy az énekesnőt nemrég jegyezte el a párja, esküvőre készültek. Binhky azonban a gyűrűt már nem hordja, és a közös fotókat is letörölte.

Robbant a bomba

A túl sok egybeesés miatt egyre többen kezdtek hinni a névtelen bennfentesnek, majd történet harmadik szereplője ledobta az atombombát...

Az énekesnő vőlegénye, vagyis a volt vőlegénye eddig hallgatott, de most elérkezettnek látta az időt, hogy kitálaljon mindarról, ami az elmúlt hónapokban történt. 

Sajnos igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják

– osztotta meg a megcsalt vőlegény az Instagram-oldalán. 

A komment azóta már eltűnt, és Binhky is privát oldalra állította a közösségi fiókját. Ez beszédes reakció az énekesnő részéről, de Marics Peti egyelőre még nem szólalt meg az ügyben - írja cikkében a Bors. 

Az azóta már eltűnt hozzászólás
Forrás: Instagram

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában