Labdarúgás

2024.05.17. 11:33

Papírforma sikereket érhetnek el az élcsapatok a másodosztályban

A huszonharmadik játéknap összecsapásaival folytatódik a küzdelem a vármegyei másodosztályban, amely alkalmával a listavezető ismét otthon szerepel.

Langa Attila

Vármegyei II. osztály, 23. forduló:
Szügy SE (5.) – Karancslapujtő KSE II. (8.)
Szügy, szombat, 14 óra.
Az elmúlt hétvégén a Szügy Vizsláson, míg a Karancslapujtő a BSE otthonában szenvedett nagyarányú vereséget. A hazai pálya és a rutin a hazaiak mellett szól az összecsapáson.
Tippünk: 3–1
Vizslási SE (1.) – Karancsberény ÚL (3.)
Vizslás, szombat, 17 óra.
A vizslási gárda zakatolhat tovább hazai pályán. A fiatal karancsberényi csapat jó erőt képvisel, de az osztályból kiemelkedő játékosállománnyal rendelkező éllovas ellen, csupán a gólkülönbség lehet kérdéses a találkozón.
Tippünk: 6–1
Balassagyarmati SC (9.) – Mátraverebély-Szentkút SE (11.) 
Balassagyarmat, szombat, 17 óra.
A Mátraverebély minden bizonnyal szeretne idegenben is újabb bajnoki pontokkal gazdagodni, amiért mindent meg is fognak tenni. A balassagyarmatiak viszont a hazai pályának is köszönhetően, esélyesebbek lehetnek a sikerre.
Tippünk: 3–1
Mihálygerge SE (7.) – Balassagyarmati SE (2.) 

Mihálygerge, szombat, 17 óra.
A Mihálygerge élcsapatokat is megtudott már szorongatni, de a fiatal gyarmati együttes ellen a hazai pálya előnye is kevés lehet majd a számukra a szombati találkozón.
Tippünk: 1–4
Karancsalja MSE (13.) – Rimóci SE (4.)
Karancsalja, szombat, 17 óra.
A hazaiak stabil védekezése már több élcsapat orra alá is borsot tört, de pontokban ez nem igazán látszódik a bajnoki táblázaton. Most ismét hazai környezetben próbálkozhatnak, a dobogóra törekvő rimóciak ellen.
Tippünk: 2–3
Varsány SE (10.) – Mátraterenyei SE (6.) 
Varsány, vasárnap, 17 óra.
A mérkőzés favoritja a jobb formát mutató Mátraterenye lehetne, ha nem ismernénk a varsányiak kétarcúságát, amelynek jobbik fele hazai sikert is eredményezhet egy kiegyenlített mérkőzésen. 
Tippünk: 2–2 
Szabadnapos: Tari SZE.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában