Nool.hu podcast

2024.05.14. 17:30

Tolvaj kezén kattant a bilincs, nem unatkoztak a napokban a nógrádi rendőrök (podcast)

Az előző héten sem unatkoztak a nógrádi rendőrök. Egy tolvaj kezén kattant a bilincs május 7-én, aki több gépjárműbe és családi házba is betört. Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy számolt be podcast-adásunkban a bűncselekmény részleteiről.

Sipos Nina Vivien

Tamás-Kovács Andrea

Forrás: Nool

Fotó: NMH archív

Tamás-Kovács Andrea, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta podcast-adásunkban, hogy a Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a tolvajt, aki május elején több gépjárművet is illegálisan feltört a vármegyeszékhely több pontján. 

Tolvajt kerítettek elő a rendőrök

A férfi a három nap leforgása alatt három gépkocsiba hatolt be, emellett pedig több nagy értékű tárgyat és berendezést is ellopott, amelyeket a megélhetésére költött. A gyanúsítottat május 7-én állították elő a kapitányságra, ahol kattant is a bilincs a férfi kezén. 

A sajtóreferens kitért az online bűncselekmények prevenciójára, a biztonságos közlekedésre a gyalogosok és a gépjárművezetők részéről. Kiemelte: a rendőrség nagy hangsúlyt fektet a közlekedési balesetek megelőzésére, és az ittas járművezetők közúti forgalomból való kiszűrésére egyaránt. 

Mindemellett idén is megrendezik a Közlekedik a család elnevezésű országos vetélkedő területi döntőjét, amely ezúttal május 25-én, szombaton lesz a salgótarjáni Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Gyurtyánosban található telephelyén. A versenyre várják az előzetes regisztrációt a kozlekedikacsalad.hu oldalon, valamint további információkat is lehet találni a honlapon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában