Divat

2024.02.02. 17:14

Új hónap, új frizura: éveket fiatalodott Gáspár Bea

A Gáspár-családban mindig történik valami. Óriási esküvő, polgárpukkasztó szülinap, botrányos focimeccs… A nógrádmegyeri család folyamatosan a bulvár kereszttüzében van.

Nool.hu

Zsolti nagy szervezésben van, hiszen nemsokára megrendezik az esküvőt, ami valószínűleg az elmúlt évek egyik legnagyobb eseménye lesz. Gáspár Győző, aki nemrég ünnepelte az 50. születésnapját, miközben még mindig úgy néz ki, mint aki a 40-es évei legelején jár, polgármester.

Nos, sokat nem kellett várnunk a válaszra, de Győzőt sem kell félteni, frappánsan szokott reagálni, akárcsak Gáspár Bea. Ami igaz Győzőre, az Beára is, nemcsak pár esztendőt tagadhatna a korából, főleg most, hogy új frizurája lett.

Több mint elégedett a végeredménnyel, és azt kell mondjuk, ez a fazon áll neki eddig a legjobban. Tökéletesen megy a stílusához, szóval csak azt ajánljuk Beának, hogy maradjon ennél, mert évekkel tűnik vele a fiatalabbnak. Sokan mások is hasonló véleményen lehetnek, mert ez most nagyon-nagyon betalált.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!